Met deze workshop wil ik je laten zien hoe rijk en divers de Indonesische keuken is. Je leert in een ongedwongen sfeer zelf authentiek Indonesische gerechten bereiden.
Wat leuk dat je geïntreseerd ben in deze workshop! Wij kijken er naar uit om je te verwelkomen!
De workshop zal plaatsvinden op:
*inloop vanaf 14.45 uur
Iedereen denkt dat je dagenlang van te voren moet beginnen als je Indonesisch wilt koken.
Ik laat je bereidingen zien die snel zijn waardoor je in drie uurtjes echt wel iets lekkers op tafel kunt zetten.
In deze workshop leer je o.a een basis bumbu( base Gede) maken dat in de Balinese keuken veel wordt gebruikt voor verschillende toepassingen.
Een greep van de gerechten welke er zullen worden bereid:
En uiteraard mag de sambal Badjak niet ontbreken.
Als afsluiter wordt er Klepon gemaakt, Dit zijn kokosballetjes gemaakt van ketanmeel.
Al met al een leerzame kookworkshop waarvan je later zal zeggen; “ooh dat kan ik thuis dus ook maken”!!
Er zal meerder malen worden geproefd van alles zodat de maag niet zal gaan grommen tijdens het koken, ha,ha.
De gerechten worden mee naar huis genomen en kan er ’s avonds gelijk al worden geproefd door het thuisfront.
Samen koken is heel gezellig. Het samenwerken met mensen die je misschien niet kent met verschillende achtergronden zorgt voor een ontspannen sfeer.
Heb je vragen of wil je de opties bespreken? Neem gerust contact met mij op!