Met deze workshop wil ik je laten zien hoe rijk en divers de Indonesische keuken is. Je leert in een ongedwongen sfeer zelf authentiek Indonesische gerechten bereiden.
Iedereen denkt dat je dagenlang van te voren moet beginnen als je Indonesisch wilt koken.
Ik laat je bereidingen zien die snel zijn waardoor je in drie uurtjes echt wel iets lekkers op tafel kunt zetten.
In deze workshop leer je o.a een basis bumbu( base Gede) maken dat in de Balinese keuken veel wordt gebruikt voor verschillende toepassingen.
Een greep van de gerechten welke er zullen worden bereid:
Als afsluiter wordt er Klepon gemaakt, Dit zijn kokosballetjes gemaakt van ketanmeel.
Al met al een leerzame kookworkshop waarvan je later zal zeggen; “ooh dat kan ik thuis dus ook maken”!!
Er zal meerder malen worden geproefd van alles zodat de maag niet zal gaan grommen tijdens het koken, ha,ha.
De gerechten worden mee naar huis genomen en kan er ’s avonds gelijk al worden geproefd door het thuisfront.
Samen koken is heel gezellig. Het samenwerken met mensen die je misschien niet kent met verschillende achtergronden zorgt voor een ontspannen sfeer.
De workshop zal plaatsvinden op:
*inloop vanaf 14.45 uur
Wat leuk dat je geïntreseerd ben in deze workshop! Wij kijken er naar uit om je te verwelkomen!
Heb je eventueel interesse in een andere workshop bij Crista’s keukengeheimen? Bekijk hieronder de ander workshops die wij aanbieden.
Wil je pasta leren maken? Dan is deze workshop voor jou! Het hoofdthema is verse pasta en cannoli en je leert hier alles over dankzij de tips en trucs van Crista.
Dumplings worden over de hele wereld gemaakt. Heb jij nou altijd al willen leren hoe je deze gevulde pasteitjes zelf maak? Volg dan deze workshop!
In deze workshop maken we heerlijke hartige hapjes bij een borrel of vooraf aan een maaltijd.
Heb je vragen of wil je de opties bespreken? Neem gerust contact met mij op!