Wil je pasta leren maken? Dan is deze workshop voor jou! Het hoofdthema is verse pasta en cannoli en je leert hier alles over dankzij de tips en trucs van Crista.
In deze workshop leer je pasta maken van de deegbal tot zelf ravioli leren maken. Iedereen gaat een bolletje deeg maken met 2 soorten bloem en eieren. Tussen het rusten van de deegbal door wordt er gewerkt aan het maken van de amuse en deze zal gelijk worden genuttigd. Daarna gaan we de verschillende pasta soorten bereiden. De ravioli zal worden gevuld met ricotta en spinazie en natuurlijk met de bijbehorende klassieke saus “burro e salvia(boter en salie) en een heerlijke rijke saus met rauwe tomaat en basilicum voor de tagliatelle.
Voor het nagerecht zal er cannoli worden gemaakt wat een heerlijke afsluiter wordt onder het genot van een lekker kopje koffie of thee. U zal met een gevulde maag in ieder geval weer op huis gaan.
Al met al een workshop om van te smullen.
Deze workshop zal plaatsvinden op Vrijdag 2 mei van 18.00 tot 21.30 uur
*inloop vanaf 17.45
Wat leuk dat je geïntreseerd ben in deze workshop! Wij kijken er naar uit om je te verwelkomen!
Heb je eventueel interesse in een andere workshop bij Crista’s keukengeheimen? Bekijk hieronder de ander workshops die wij aanbieden.
Tijdens de kookworkshop laten wij je graag kennismaken met mooie ingrediënten en heerlijke recepten.
Dumplings worden over de hele wereld gemaakt. Heb jij nou altijd al willen leren hoe je deze gevulde pasteitjes zelf maak? Volg dan deze workshop!
In deze workshop maken we heerlijke hartige hapjes bij een borrel of vooraf aan een maaltijd.
Heb je vragen of wil je de opties bespreken? Neem gerust contact met mij op!